be a mom.be the best mom.

image39

About Us

sA NE CUNOASTEM!

 Începem astfel elaborarea celui mai nou, greu, tumultuos dar și incredibil de frumos capitol din viața noastră: meseria de mama.
Suntem doua mame tinere, prietene cele mai bune, ce ne-am gândit a va împărtăși experiența noastră de zi cu zi in acest montagne-rousse de fericire (HAHA, not always) .
Ideea noastră a pornit de la grijile mărunte din maternitate și lipsa de informație din acest domeniu.
Atenție! Ceea ce publicam, medicație, planuri de diversificare, etc, sunt situații strict personale, nu detinem cunoștințe medicale și susținem consultarea unui pediatru înaintea administrării oricărui lucru!
Be a mom, be the best mom!
Beatrice&Madalina,
Mommies of Anisia and Ava  Servus! Eu sunt Mădălina, tânără mamă la 23 de ani, într-o relație de 3 ani, care s-a transformat în căsnicie acum aproape un an, cu Mădălin (Mădălin și Mădălina. Cool ha?). Fetița mea, Ava-Maria, a venit pe lume pe 27 noiembrie 2018. Acum, după 6 luni de când o am pe ea, mi-am dat seama care este fericirea supremă: să fii mamă, soție. Nu e mereu roz, nici cu copilul da’ nici cu căsnicia, insă e al naibi de frumos. Ce mă face să trec peste oboseala acumulată peste zi ? Cand fata se uita la mine și îmi zâmbește de zici că a văzut zâna în fața ei. Da! Asta suntem noi pentru copii noștri. Zâne. Eroine. Și noi si tăticii.
Pe Mădălin l-am cunoscut acum 6 ani. După 3 ani Bărbosu’ ne-a adus din nou împreună. De data asta cu planuri noi și frumoase. El locuia în Portugalia, venea în țară o data pe an și cum am hotarat noi să fim împreuna, după 2 saptamani (în care el a fost în țară) am hotărât să mă mut acolo. Nu l cunoșteam prea bine, nici el pe mine, dar daca nu încerci nu ai de unde sa știi că merge. Mulți ar spune că m-am “aruncat” prea repede. Da! Asta am făcut și nu voi regreta o secundă. Așa că am început minunata “aventură” împreună. După aproape un an în Portugalia, ne-am mutat în țară, el și-a schimbat locul de muncă si așa putea să vină mai des acasă. După 2 ani de relație am hotărât amândoi că este un moment potrivit pentru un copil și așa a și fost. A venit pe lume când ne-am dorit cel mai mult și ne-a împlinit pe noi ca oameni, în primul rand.
Curând o să povestim cum a fost când am aflat că sunt însarcinată, reacția tăticului și cum a decurs sarcina de la început până am strâns-o pe Ava în brațe prima dată dar și cum e acum viața de părinți pentru noi.
Kisses&hugs! 


Iar eu, sunt Beatrice. Sunt si eu tanara mamica la (almost) 23, intr-o relatie de (almost) 2 ani.

Pe sotul meu, Andrei, l-am cunoscut,si eu, cam tot acum 5-6 ani, imparteam cercuri de prieteni comuni. Ne intalneam destul de des la cafeneaua din cartierul meu,ne salutam,dar niciodata mai mult de atat. Sortii au fost in favoarea lui (ulterior a noastra) cand am acceptat dupa multe,multe propuneri o intalnire cu el. Dupa aceea,nu numai una. Una dintre sutele ce au urmat,pentru ca odata vazuti, nu ne-am mai separat. Noi n-am asteptat 2 ani de relatie sa hotaram existenta unui copil (hihi, i love u Madi), la noi cam totul a fost pe fast-forward, povestile alea demne de un film, ceva. Dupa mult,mult haos si durere, au venit si razele mele de soare. Am oficializat povestea de iubire pe 09.09.2018, ziua mea de basm perfect pe care nu o voi uita niciodata si o pretuiesc cu toata inima. Apoi, viata mi s-a schimbat, la propriu, cand MINUNEA mea, Anisia-Maria,a intrat in vietile noastre in data de 09.01.2019 (numerologie,beat that!). E o adevarata aventura sa fii mama! Indiferent de varsta si de experienta, consider ca nu esti niciodata pregatita pentru ce te asteapta. Mai ales ca acum, in secolul vitezei, ne putem informa despre orice,oricand. Asa m-am crezut si eu, super informata. Oho,si ce m-am inselat,dragii mei! 

Abia astept sa ne cititi povestile si sa ne impartasiti parerile dumneavoastra!

With love,

B